čtvrtek 1. července 2010

Rychtář fest Hlinsko



Ahooj lidičky. tak Divokej Bill je přeložen na 30.července. Tak se těšte na potom na report. Tak a teď se přesuneme už k festivalu Rychtář v Hlinsku.Vystoupili na něm Fast food orchestar .Plzenští Mandrage. Pak ještě jedna kapela zpívajicí anglicky. Pak už přišly první mí oblíbenci UDG:

Kapela zahrála jak skladby z aktuálního alba Autoportrét namátkou - Kdy zas blíž, Duše slečny Mai, Nad letnou, Hestia. Došlo i na tradici koncertů kapely UDG a to vytažení dvou slečen z publika na podium aby si zabubnovali na skladbu Vůně. Dále ještě zazněly skladby Motýl. Zpěvy deště, Nečitelný policejní román, Kurtizána ad. Super koncert.

Kryštof - po půl desáté večer přišla na řadu moje srdcová záležitost jménem Kryštof !!!! Z nejnovější placky Jeviště zaznělo pět skladeb konkrétně tyto: Cyráno, Dudu, Stísněná, Malý princ a Ostravská balada. Ze starších: Atentát ten zpívali lidi skoro úplně sami.Tak nějak málo tančím, Cosmoschop ad. Jo a u Ostravské balady Richard nezapomněl jako správný fanoušek Baníku zakřičet: Baník pičooo ! Tak tímto se loučím i já pro dnešek...Hi. Příště Tomáš Klus !!

Žádné komentáře:

Okomentovat