neděle 14. srpna 2011

Tomáš Klus - Telč



Tomáš vystoupil v rámci prázdnin v Telči.Zahrál jak osvědčené hity jako Marie,Pocity,Vesmíru tak i úplné novinky PanTofel- veselá skladba plná slovních obratů.A druhá novinková skladba jejíž pracovní název je píseň odkopnutého je taky moc povedená.
Atmosféra byla perfektní.Nádvoří zámku v Telči praskalo ve švech,Tomáš předvedl opět skvělé improvizace.A to hlavně, když přišel Lukytyty.To bylo malé dítě s dudlíkem, které mermomocí chtělo za Tomášem a Jirkou na podium. Tak ho tam jeho máma vysadila on koukal na všechny ty kabely ,šňůry na kluky jak hrají,- no neuvěřitelné to bylo.Největší legrace byla, když viděl Lukytyty jak se Jirka s Tomášem na závěr uklánějí tak se uklonil taky.Úžasný koncert zakončený podpisovkou interpretů.Jinak turné k nové desce pojede Tom po divadlech.
Jedinou kaňkou Prázdnin v Telči bylo,že se měl Tomášův koncert vysílat přes net, ale nakonec se nevysílal protože nějak nedopadla domluva mezi manažerkou Tomáše a pořadatelem festivalu.No celkem ostuda z toho je.Stačí si přečíst Tomovo forum na jeho stránkách.Ale co hlavně ,že jsem si užil koncert já s kamarádkou Katkou.Super akce to byla.

Žádné komentáře:

Okomentovat