sobota 2. února 2013

Petr Bende -Road Show 2012

Petr Bende vystoupil v deseti městech kraje Vysočina v rámci Road Show 2012,která byla takovou předzvěstí Biatlonu 2012.Ten se koná v Novém Městě na Moravě.Byla to akustická vystoupení pouze s kytarou na náměstích.Já navštívil čtyři města:

Jihlava: Byla mrazivá,klepali jsme s kamarádkou Pavlínkou kosu....Hi.Návštěvnost byla malá to se Jihlaváci mohli předvést v lepším světle.Petr zahrál tyto písně:Zaklínám své moře,Trávu,Vstávej,Once,Lásku ad.Petr zavzpominal,že v Novém Městě se naučil lyžovat.Dále vzpoměl,že místní regionální rádio hrálo jako úplně první v roce 2000 Petrovu skladbu Ty a já.Tak to byla mrazivá Jihlava.
 Petr to prý v každém městě  měřil Jihlava -2 stupně přátelé.Ale Petr říkal ,že má rád dobrodružství proto do hraní venku v tomto zimním čase šel.

Třebíč: Domácká Třebíč Petra přívítala nesrovnatelně větší návštěvou.Zazněla třeba bigbítovější verze skladby Pramínek vlasů.

Velké Meziříčí:Velko-Meziříčtí překvapili,že přišli v takovém hojném počtu.Snad by přišli v takovém počtu i když by to nebylo zadarmo.Petr zavzpomínal na účast na Portě ve Velkém Meziříčí,kde poprvé prezentoval své písně.Psal se rok 1996.Dále pak zmínil.že by bylo fajn si zahrát v místním Jupiter clubu.Pořadatel akcí v Jupiter clubu Pavel Pešek tam byl tak myslím ,že to slyšel.Kdyby náhodou z nějakého důvodu ne tak mu to řeknu a ukecám ho.

Ždár nad Sázavou.: Ve Ždáře byla pro mě ještě větší zima než v Jihlavě ač byli dva stupně nad nulou. Myslím,že to bylo způsobené větrem.Já to odnesl chřipkou nakonec.Nezvládl jsem tu zimu  s takovou grácií jako Petr.Návštěvnost opět velká.

Žádné komentáře:

Okomentovat