čtvrtek 1. září 2011

Kryštof - Hlinsko



Kryštof vystoupili v Hlinsku v rámci Dne otevřených dveří pivovaru Rychtář.Na místo jsem dorazil po čtvrté odpoledni.Jako první vystoupili Mandrage:

Během jejich vystoupení zazněly hity jako:Už mě víckrát neuvidíš,Hledá se žena nebo aktuální nadupaný singl Františkovy lázně.Pěkné vystoupení této Plzeňské formace.

Vladimír Mišík: Vladimír Mišík zahrál hlavně osvědčené hity jako:Šmajdák,Jednohubky nebo Variace na renesanční téma.Bylo úžasné sledovat jak se i střední generace fanoušků Mišíka dovede odvázat a pařit na svého oblíbence jako zamlada.Úžasné...

Petr Kolář: Dobré vystoupení i když atmosféru hodně zkazil déšt, který se nad Hlinskem spustil.

Kryštof: I když počasím to asi nebylo,protože pak přišla Ostravsko-Havířovská parta muzikantů co si říkají Kryštof a lidi dělali jak koně déšt, nedéšť.
Svou show zahájili Kryštof skladbou Rubikon.Pokračovali Stísněnou ,Svědomím,Ostravskou baladou nebo Zrcadlením.Při skladbě Atentát si nás fanoušky kapela natočila.A pak natočený materiál vždy pověsí na Facebook a my vidíme atmosféru očima kapely, někdy velice zajímavé.Kapela se rozloučila s konstatováním,že v Hlinsku moc rádi hrají a je škoda ,že zde nehráli častěji.Super koncert.Richard právě produkuje debutové album Havířovské kapely Nebe.


Žádné komentáře:

Okomentovat