středa 29. května 2013

Jaromír Nohavica - Ždár nad Sázavou

Na koncert Ostravského barda jsem vyrazil po delší době.Jak řekl Jarek během koncertu zazněly písně novější i starší.Zkrátka všehochuť.Z těch starých:Darmoděj,Zítra ráno v pět,Košilka,Starý muž,Když se koupeš.Z novějších:Jizva na rtu. Z aktuálního alba:Řeka zapomnění, www.IDNES,Telegram,Já chci poezii,U nás na severu,Zbloudilý koráb,Minulost.
Došlo i na improvizace alá Klus.Na jeho koncertě se bard nejspíš inspiroval.Ale chápu někde se brát inspirace musí.Tak i Jarek párkrát za koncert vytvořil improvizační skladbu o tom co se děje zrovna v sále.Dobrá i když teda Klusovina jak vyšitá byla improvizace o tom,jak ve Ždáře během koncertu zůstávají otevřené dveře do sálu a paní pořadatelka je nechce zavřít.
Písníčkář se během koncertu podělil o svou radost,že radní v Ostravě zvedli ruku pro licenci aby Baníček zůstal v lize.Na závěr při zpěvu Americké hymny jsme si mohli Jarka vyfotit.Jinak během koncertu to moc nemusí.Během koncertu na jednoho neposlušného chlápka také udělal improvizaci.:Nezpíváš hlavně,že fotíš.Ještěže doprovod to zachraňuje..Hi,hi.
Báječný koncert.

Žádné komentáře:

Okomentovat