pondělí 6. května 2013

Tomáš Klus Ždár nad Sázavou - KD

Do Ždáru nad Sázavou zavítal Tomáš Klus s Jiřím Kučerovským s živou kapelou za zády v rámci pokračování tour z podzimu 2012. Jarní část nazvali Ani si nesedejte TOUR.Večer zahájili novější skladbou Nebudu Vám lhát. Potom Tomáš přivítal publikum se sdělením dělejte si co chcete všichni jsme jedno..Z novějších skladeb zazněly Nezapomínej nebo Anna.
Dobrá byla improvizace Teče mi soplík,ta se dá najít i na youtube ale není to moc dobrá kvalita.Ze starších skladeb zazněly:Do nebe,Panenka,Markétce,DAMUklův meč,Nina,Podlehnutí ad. Za vrchol večera jsem považoval, když čtyři malé holky požádaly Toma s Jirkou jestli by jsi s nima nemohli zazpívat Marii.Tak Tom s Jirkou vyhověli.Děvčata musela chlapce nejprve poobjímat včetně kapely.Až pak se mohla jít zpívat Marie.Tom je uvedl jako pěvecký sbor Sázavanky.Taky najdete na youtube.
Za plusové body koncertu bych označil Živějšího Jiříka Kučerovského s živou kapelou za zády si koncert moc užívá.Už nepůsobí jako šedá myška co excelentně hraje na kytaru.Palec dolů za ochranku Kluse.Ale jinak koncert super! Těšte se na Toma na festivalech.

Žádné komentáře:

Okomentovat